MENÜ

Acryl World Kft.

ÜZLETÁGAINK

01 REKLÁM ÉS MARKETING

A mai világban egyre nagyobb a harc a különböző szolgáltatások/termékek piacán a vásárlók megnyeréséért. Mindenkinek az a célja, hogy a legkülönbözőbb marketinges eszközökkel  felkeltse a figyelmet a terméke iránt, elérje, hogy a vásárlók vágyakozzanak rá. Egyre fontosabb szerepet töltenek be a vállalatok marketingkommunikációs tevékenységében ezek az egyedi, látványos eszközök, amelyeket igazán különlegessé, karakteressé varázsolhatunk a plexi alapanyagok felhasználásával. Egy jó kreatív ötletet a megvalósítás során még jobbá, látványosabbá tehetünk egy különleges anyaghasználattal. Szívesen fogadjuk a hajmeresztő ötleteket is, hiszen ezáltal új kihívások elé állítanak minket, és még büszkébben nyújthatjuk át a megvalósult terméket ügyfeleinknek, és zsebelhetjük be az elismerő pillantásokat, szavakat.

NÉZZE MEG KIÁLLÍTÁSI STAND ÖTLETEINKET!

02 IPAR ÉS ALKATRÉSZ

Az ipari tevékenységek között is egyre szélesebb körben használják a műanyagokat. Egyes típusú gépek esetében olyan munkavédelmi burkolatokat lehet előállítani, amelyek a víztiszta anyaghasználat  segítségével láthatóvá teszik az egyes gyártási folyamatokat. A járműipar is igen változatos felhasználási területet kínál azáltal, hogy a speciális alapanyag lehetővé teszi a fény homogén eloszlását, valamint adott esetben a tökéletes átláthatóságot. Az egészségügy sem nélkülözheti a sav-és lúgálló, kiválóan fertőtleníthető műanyag alapanyagok használatát, amelyek azontúl, hogy tökéletesen ellátják a funkcionális feladatokat, egyedi designba is öltözteti az adott egészségügyi gépet, berendezést.

03 BÚTOR ÉS FÉNYCSAPDA

Legújabb üzletágunkban egyedi tervezésű és gyártású acryl bútor és design termékeinkkel azt szeretnénk szolgálni, hogy Ön egy igazán szép környezetben tölthesse élete legnagyobb részét, stílusos otthona hosszútávon élvezhető és élhető „partnere” legyen. Az ízlésesen megtervezett egyedi akril termékeink segítségével megteremtheti otthona igazi harmóniáját, hiszen ezen termékek különlegessége pont az „egyszerűségükből” fakad. Víztiszta jellegéből adódóan egyszerre titokzatosan látható és mégsem, követve ezzel a nyugat-európai országok piacvezető trendjét. Amennyiben Ön is kedvet érez otthona folyamatos szépítéséhez, megújításához, akkor segítünk ötleteit praktikus megoldásokká varázsolni. Biztosan Önben is felmerült már a kérdés, hogyan tehetné otthonát egyedivé, harmonikusabbá, milyen berendezési tárgyakkal, dekorációs elemekkel válhatna egy komplexebb egységgé? Valamennyi egyedi berendezési tárgyunk függetlenül annak betöltendő funkciójától igazán erősítheti otthonunk összhangját vagy éppen kontrasztot hozhat létre, ezzel válhat valóban izgalmassá az életterünk.

EGYEDI DESING BÚTOROK

FÉNYEK ÉS CSODÁK BIRODALMA!

04 IRODA ÉS ÜZLET

Új üzlethelyiség, iroda kialakításakor vagy a régi átalakítása során az egyedi alapanyagokból készült berendezések segítségével igazán különlegessé varázsolhatja a helyiséget, ezáltal a vevők szívesebben térnek be nézelődni, a munkatársak nagyobb kedvvel dolgoznak.  Az üzletberendezés nem csupán csak egy bútor. Kiemelkedően fontos szerepe van a harmonikus, praktikus, ergonomikus környezet kialakításában. Az egyes kisebb kiegészítők, dekorációs elemek, tárolóhelyek fontos marketingeszközök is egyben, amelyek nagyban elősegíthetik  terméke/szolgáltatása értékesítését. Cégünk megfelelő tapasztalatával segít kihozni üzletéből/irodájából a maximumot. Mindez igaz a munkahelyek irodáira is, hiszen életünk nagy részét ebben a környezetben töltjük, ezért nem mindegy annak hangulata. Ügyfélszolgálati egységekben, tárgyalókban nem mindegy mivel találkozik először az ügyfél, ha oda belép. Egy igazán egyedi enteriőr hűen tükrözheti cége, márkája üzenetét, értékét és egyúttal gyönyörködtethet is.

05 EGYEDISÉG ÉS DESIGN

Cégünk mindig kész az új területek meghódítására, különleges ügyféligények megvalósítására! Te azt mondod műanyag, én azt mondom: Minőség, Biztonság, Luxus, Design, Szépség, Csillogás, Szeretet! Nézze meg kisfilmjeinket és megláthatja, hogyan lesz a műanyagból ékszer, művészeti alkotás, életmentő eszköz.  A tervezési folyamat szerves része a kommunikáció megrendelőinkkel. Személyes konzultációk, 3D-s számítógépes látványtervek, fotórealisztikus bemutatóképek, prezentációk segítségével biztosítjuk a tervezés kontrollálásának és szükség esetén módosításának lehetőségét, a megrendelő igényeinek maximális kielégítését.

FANTASZTIKUS ÓRÁK LÉZERVÁGÁSSAL