MENÜ

Acryl World Kft.

CÉGÜNKRŐL

Örömmel mutatjuk be vállalkozásunkat!

A minőség  alapérték

A szakmában kivívott hírnevünket a minőségi munkavégzésnek, a határidők pontos betartásának,  az innovációpárti hozzáállásunknak, és sok esetben a lehetetlennek tűnő feladatok megvalósításának köszönhetjük. A vezetőség már a kezdetekben kinyilvánította a minőség és a maximális elégedettségű ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségét.

Hisszük, hogy a nemes műanyagok megváltoztatják a rossz beidegződéseket. A műanyag nem pusztán szatyor, vagy fröccsöntött játék pisztoly. A nemes műanyag egészen más: Varázslatos színekben pompázik, ha kell, ellenáll a különféle maró kémiai anyagoknak, kiváló optikai, mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Kiválóan szigeteli az elektromosságot, képes az UV sugaraknak ellenállni, és az élelmiszerekkel való érintkezése is megengedett. 

Felsorolni is nehéz, milyen sokoldalú felhasználási lehetőséggel bír. Alkalmazzuk a legmodernebb lézeres és CNC technológiákat. Formázzuk az anyagot vákuumban, présléggel, a legújabb módszerekkel, de mindeközben a szívünk és a nagy elődök tudása is benne van minden mozdulatban, mikor hajlítjuk, fúrjuk, marjuk, ragasztjuk. Ha pedig lehetséges olyan nemes ügyet is támogatunk alapanyagainkkal, mint pl.  a Lámpás ’92 Alapítvány művészeti csoportja.

Szakértelem
100%
Minőség
100%
Megbízhatóság
100%
Elkötelezettség
100%

Évtizedes szakmai múlt, nyugati színvonal

Büszkék vagyunk arra, hogy az évtizedes szakmai múlttal rendelkező mérnökök, szakmunkások tudását és tapasztalatát sikerült ötvöznünk egy jövőbe mutató, új, fiatal, dinamikus csapat energiájával. Manapság ritka az, ami a múltban természetes volt. Különleges élmény volt látni, ahogy a nagy öregek tanításukkal átadják a tudás stafétabotját, és az évek során egy új, fiatal, mégis hozzáértő csapattá formálódunk. Fejlődésünk kulcsa, a minél szélesebb tudás birtoklása, know-how-k megismerése, ezért a gépparkunk folyamatos fejlesztése és modernizálása mellett a legjobbjainkat nyugat-európai szakiskolákban képeztük. Az általunk előállított termékek minőségileg abszolút megfelelnek a külföldön elvárt legmagasabb színvonalnak.

Kis szériában és sorozatgyártásban is

Tapasztalt terméktervező mérnökeink egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek a designra, az ergonómiai, valamint a technológiai részletekre. Így lesz az általunk tervezett termék egyszerre esztétikus, egyedülálló megjelenésű, jól használható és költséghatékony. Egyaránt képesek vagyunk kis szériában és sorozatgyártásban is gazdaságosan megfelelni vevőink elvárásainak.

A tervezési folyamat szerves része a kommunikáció megrendelőinkkel. Személyes konzultációk, 3D-s számítógépes látványtervek, fotorealisztikus bemutatóképek, prezentációk segítségével biztosítjuk a tervezés kontrollálásának és szükség esetén módosításának lehetőségét, a megrendelő igényeinek maximális kielégítését. Formatervező csapatunk teljes körű ipari termék- és formatervezési megoldásokat nyújt A legmodernebb számítógépes tervezési eszközöket (CAD, CAM, CAE) alkalmazzuk a koncepció kidolgozásától a műszaki dokumentációk elkészítéséig. Elektronikus megoldásaink kompatibilisek az összes használt számítógépes tervező-, gyártás-előkészítő-, vagy gyártó rendszerrel. Szakképzett, tapasztalt grafikusaink segítséget nyújtanak továbbá az ügyfelek elképzeléseihez és igényeihez igazított grafikai tervek elkészítésében az általuk megtervezett, kitalált termékek esetében is.

Kiváló minőség, kedvező ár

Szakmai axióma, hogy a minőségi termék elsősorban az alapanyag-használatnak, gyakorlott szakembereknek és a szakma-specifikus feldolgozógépeknek köszönhető. Az olcsó alapanyag rövidéletű, a kis széria drága. Mi azonban megcéloztuk a lehetetlen: a kiváló minőséget és a kedvező árat! Számunkra nagyon fontos, hogy extra szolgáltatásaink kedvező árakon a magyar megrendelőink számára elérhetők maradjanak.

 

ISO minősítés és munkamódszer

2016 az új piaci szegmensek kiaknázásának, új utaknak, új lehetőségek megtalálásának éve lesz. Persze nem mindenben kell a változás. Nem kell egy tökéletesen működő gépet lecserélni, mert már kicsit kopottas a festése. Nem kell azokon a védjegyeken változtatni azt, ami eddig is bevált. Nem csak az ISO minősítés kötelez, de a szakmai hírnév is. Továbbra is segíteni fogunk ügyfeleinknek a gyárthatóság szempontjából átnézni, átbeszélni a különleges ötleteket, egyedi elképzeléseket. Hasznos tanácsokat adhatunk a gyárthatósághoz azáltal, hogy a legmegfelelőbb alapanyag és technológia kiválasztásával ár-érték arány szempontjából a legoptimálisabb végeredményt kaphassuk. Mindezekhez elengedhetetlen az alapanyag gyártókkal való jó, szinte barátinak mondható kapcsolatunk, akik által folyamatos képzésben, tájékoztatásban részesülünk a legújabb alapanyagok, legújabb technológiák tekintetében.

Saját fejlesztés és know-how

A szakmai évtizedek alatt megtanultuk, hogy csak akkor tudjuk megtartani a kis- és nagyszéria gazdaságosságát, ha nem csak vásároljuk a kimondottan a műanyag feldolgozásához szükséges gépeket, illetve eljárásokat, hanem azokat mi magunk tervezzük és fejlesztetjük ki. Büszkék vagyunk arra, hogy a hosszú évek alatt megalkottunk újszerű hajlítási technikákat, és számos know-how gyártási eljárást. Speciális ragasztóanyagot kísérleteztünk ki, amely figyelembe véve a terméket ért külső behatásokat biztosítja annak tökéletes felhasználhatóságát és hosszú élettartamát. Alapvető célunk tehát ügyfeleink maximális elégedettségével továbbra is a minőségi műanyag termékek gyártása és forgalmazása.

Üzletági fejlesztések

Az elkövetkező években, mind a négy üzletágban (Ipar és alkatrész, Reklám és marketing, Üzlet és iroda, Bútor és Design) jelentős fejlesztéseket hajtunk végre. Növelni fogjuk a hazai és nemzetközi (német, osztrák, francia, szlovák, román, luxemburgi) gyártáskapacitásunkat egyaránt. Az új termékcsoportok megtervezésében kulcsszerepet szánunk a nemes műanyagoknak, üvegtisztaságú acrylnak, különleges gyártástechnológiák kifejlesztésének és alkalmazásának. Az új projektekben támaszkodhatunk a nyugati know-how technológiai képzésben részesült szakembereinkre, akik nemzetközi szintéren is bebizonyították, hogy a legmagasabb gyártási követelményeknek is megfelelően végzik a munkájukat.