MENÜ

GINOP PÁLYÁZAT

A CRM (rendszer) a GINOP 3.2.2.-8.2.4-16-os pályázati forrásból valósult meg.

  • Projekt címe: Az Acryl World Kft. komplex informatikai fejlesztése
  • Projekt azonosítója: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00694
  • Kedvezményezett neve: Acryl World Magyarország Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A projekt tartalmának rövid bemutatása:

Vállalati CRM, értékesítés: Az Értékesítés modul az értékesítés teljes folyamatát segíti az ajánlatkérés rögzítésétől a számlázásig. Az értékesítés teljes menete áttekinthetővé válik Gyártási rendszer: A Gyártás modul segítségével a nyersanyagok felhasználásán keresztül a legyártott termék készletre kerüléséig minden nyomon követhető. Az alapanyagokról és a késztermékekről a rendszer naprakész információkkal szolgál.

Vállalati kontrolling, döntéstámogató rendszer: Minden kontrolling rendszernek hasonlóak az építőelemei: a vezetésorientált számvitel, a tervezés, a terv-tény összehasonlítás, ellenőrzés és az információszolgáltatás a vezetés számára. Nem mindegy azonban, hogy milyen könnyen átlátható és mennyire tud alkalmazkodni egy vállalkozás igényeihez.

Beszerzési (logisztika), raktárkezelő rendszer: A Beszerzés modul használata során megadhatjuk az igényelt mennyiséget, annak becsült egységárát, az igénylés típusát, és ha konkrét elképzeléssel rendelkezünk, akkor a Cikk-kezelő modullal együttműködve egy cikket is hozzárendelhetünk igényünkhöz. A beszerzés folyamata az igények rögzítésével kezdődik, ehhez rögzítenünk kell a beszerzendő termék megnevezését és az igénylés okát, hogy a folyamat későbbi szakaszában a megrendelést engedélyező személy pontos képet kaphasson mindenről.

Internetes értékesítő webáruház rendszer: A webáruház kitűnően kiegészíti cége üzletvitelét és olyan távoli érdeklődőket ér el, akiket más módszerrel nem lehet megszólítani. Internetes áruháza pillanatok alatt idegennyelvűvé tehető.

Pénzügyi, számlázó: A programban található személyre szabott statisztikai kimutatásokkal megalapozott, biztos üzleti döntéseket hozhat. A szoftver tartalmazza a korlátlan számú számla kiállítását korlátlan ideig és a számlázó funkció mellett a készletnyilvántartó, analitikai modult is, mely limit nélküli partner és termék kezelésére alkalmas.

Biztonságos táv és csoportmunka támogatás: Egyszerűen intézheti és áttekintheti vállalkozása folyamatban lévő ügyeit, akkor is, ha éppen üzleti úton van. A funkció segítségével a különböző telephelyen dolgozó kollégák is elérhetik és módosíthatják a programban található adatokat vagy bizonylatok állíthatnak ki. Elektronikus iratkezelési rendszer Egységbe rendezi a partnereivel, ügyfeleivel történő kommunikációit, könnyedén A szoftver könnyen integrálható további modulokhoz, növelve ezzel a vállalkozása hatékonyságát. A rendszer elérhető az interneten keresztül.

Tudásmenedzsment: Cél, hogy a vállalkozásánál felhalmozódott tudást, szakértelmet, tapasztalatokat megossza és egységbe rendezze. A megosztott adatok egyszerű szűrés segítségével könnyen elérhetővé válnak, a dokumentumkezelés pedig átláthatóvá.

Szolgáltatásmenedzsment: A Service management megoldások segítségével hatékonyan koordinálhatja a szolgáltatási folyamatokat, ezáltal a lehető leghatékonyabban használhatja fel erőforrásait és nyersanyagkészleteit, csökkentheti költségeit, maximalizálhatja nyereségét és javíthatja ügyfelei elégedettségét.

  • A projekt tervezett befejezési időpontja: 2020.01.17.
  • Megítélt összeg: 9 611 754 .- HUF
  • Megítélt kölcsön összege: 12 085 528 .- HUF
  • Projekt összköltség: 24 140 576 .- HUF
  • Megvalósítási helyszín: Észak-Magyarország, Heves, Visonta