MENÜ

ACRYL VILÁGA | Design bútorok
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Termékeink

Design bútorok

___________________________________

Bútoraink – elsősorban asztalok, székek, tárolók, pultok –  nem készülnek sorozatgyártásban és nincsenek belőlük raktárkészletek. De miért is lenne, ha különlegességük pont abban rejlik, hogy egyediek és a luxus kategóriát képviselik. Igényes ügyfeleink személyére, ízlésére, szín- és formavilágára készülnek. Arra a sajátos környezetre méretezve, melyben majd később funkcionálhatnak, díszíthetnek. Mert ezek többek, mint bútor. Egy műalkotás. Elegancia, design egysége. Színes vagy fekete, fényes és mattított anyagok mellett a vastagabb, erősebb üveghatású nemes acryl-ok adnak különleges lehetőséget arra, hogy szépet és különlegeset alkossunk Önnek. Mi elsősorban gyártók vagyunk, nem kereskedők, így örömmel veszünk komoly szándékú együttműködési megkeresést a témakörben, hogy némely közkedveltebb termékfajtát sorozatgyártásba is felvegyük.

Date:

May 16, 2016

Category:
Bútor, Design, Egyedi termék, Iroda

Igényes ügyfeleink személyére, ízlésére, szín- és formavilágára készülnek. Arra a sajátos környezetre méretezve, melyben majd később funkcionálhatnak, díszíthetnek.

IRÁNY AZ ÜZLETÁGAKHOZ:

>>