MENÜ

ACRYL VILÁGA | Irodaberendezés
17779
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17779,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Termékeink

Irodaberendezés

___________________________________

Kutatások szerint, a színeknek, a formáknak lelki kihatásai vannak. A lélek pedig: maga az ember. A szakképzett és lelkes munkaerő, pedig a cég legfőbb értéke! Olyan helyekre is javaslunk nemes műanyagokat, ahol eddig csak a drága edzett üveget alkalmazták.  Csináltasson egyedi bútorokat, falborítást, világítást, eszközöket! Adjon az irodának stílust, a tárgyalónak extra külsőt, a portálnak “hűha” érzést, az utcán helyezzen el hangsúlyos reklámot!

Természetesen mi is gyártunk toll- és prospektustartókat, egyéb irodai eszközöket. Vannak tárolóink, rekeszeink és egyéb általános tárgyaink, de mi már rég szakítottunk a megszokásokkal. Különleges titokként kezelt ragasztási eljárásaink, ergonómiára odafigyelő tervezésünk a hétköznapi eszközöket tartóssá, széppé és praktikussá változtatják. Köztudott, hogy egy szép környezetben a munka is jobban halad. Mi gondolunk a vevőkre és a praktikumra is. Fogadja csodás pulttal a cégéhez látogató ügyfeleket, válassza el egy elegáns matt vagy színes  acryl fallal a munkatereket, asztalokat! Hangolja össze a világítást, a színeket, formákat! Gyártasson méretre, változtasson a megszokásokon!  Merítsen ötleteket a képekből és nézzen körül a bútorok és üzleti berendezéseink birodalmában is!

 

Date:

október 26, 2016

TOVÁBB AZ ÜZLETÁGAKHOZ:

>>

A nemes műanyagok használata az irodákban.