MENÜ

ACRYL VILÁGA | Fényes uszoda, meleg kerti medence
17888
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17888,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Termékeink

Fényes uszoda, meleg kerti medence

___________________________________

Egy forró nyári napon nincs is annál jobb, mint megmártózni egy medence hűsítő vízében. Manapság igen sokan megengedhetik maguknak, hogy ezt a kiváltságot a kertjükbe, vagy a házukba varázsolják. Mindegy azonban, hogy felfújható karimájú mobil megoldásról, vagy luxus körülményekről van szó, érdemes átgondolni a következőket:

(1.) Külső medence esetén a késő tavasz még nem elég meleg, a szeszélyes június sokszor esős, így a nyitott medence kihasználtsága Magyarországon jó, ha 2 teljes hónapot jelent. Ebből két hét elmegy a takarításra, hisz hacsak drága pénzen, nem vásárol medencetakarót, a viharok tele fogják szemetelni a kényeztetés oázisát. Kézenfekvő a megoldás. Duplázza, vagy akár négyszerezze meg a úszással eltölthető napok számát egy nyitható vagy fix tetőszerkezettel. A meleget, mint egy üvegház magába zárja a hajlított könnyűszerkezet és Ön akár már kora tavasztól hódolhat a szenvedélyének. A homok és levélbehordással sem kell ezentúl bajlódnia, így amit a takaróra és a szeles napok utáni takarításra elköltene, azt tegye bele a UV álló műanyag tetőbe.

(2.) A megoldás a beltéri vagy ház melletti medencék esetén egy további funkcióval is bővül. Könnyebb, és jóval olcsóbb, mint az edzett üveg, de a napnak nem csak a melegét, de a fényét is beereszti a házi uszodánkba.

 

 

Date:

May 18, 2016

Category:
Alkatrész, Bútor, Egyedi termék, Fények
TOVÁBB AZ ÜZLETÁGAKHOZ:

>>

A nemes műanyagok használata az iparban.